Een positieve kijk op burn-out

De vitaliteitspiramide: 6 belangrijke tips om je vitaal te voelen!
26 september 2018
Zijn e-nummers schadelijk? | De discussie tussen 2 kampen!
18 oktober 2018
 

“Ik had mijn burn-out voor geen goud willen missen.” Dit klinkt misschien gek, maar sinds ik meer inzicht heb gekregen in het fenomeen burn-out, ben ik me meer bewust geworden van mezelf. Het heeft mij weer in contact gebracht met mezelf en gezorgd voor wie ik nu ben en waar ik nu sta in mijn leven. Het verkrijgen van inzicht werkt dus verrijkend.

Om een burn-out als iets positiefs te zien, is het belangrijk om te weten dat een burn-out niets te maken heeft met zwakte. In tegendeel, het zijn juist vaak de ambitieuze, gedreven en loyale types met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die een burn-out krijgen.


Lees het artikel hier
Gratis intakegesprek