Mijn manier van werken

Het uitgangspunt is dat je begeleid wordt, waarbij jouw wensen en doelen leidend zijn. Het eerste gesprek is een intake gesprek van een half uur dat gratis is. In dit gesprek bespreken we jouw klachten, wensen of doelen. Vervolgens beslissen we beiden of we samen een coachtraject gaan starten. Een coachtraject bestaat over het algemeen uit ongeveer zes coachsessies van één uur. Natuurlijk kan hiervan afgeweken worden. Coachen is maatwerk, per keer bekijken we wat jouw behoefte is.

De coachsessies kunnen binnen in de praktijkruimte plaatsvinden of buiten in de vorm van wandelcoaching. Dit is afhankelijk van de coachvraag en de cliënt.

Als coach begeleid ik je bij zaken waar je tegenaan loopt. Soms weten we best wat we anders zouden willen. Maar doe het maar eens, zeker als je al heel lang een bepaalde leefstijl gewend bent. Deze gewoontes worden ook wel patronen genoemd en kunnen heel hardnekkig zijn. Bewustwording en het begrijpen van deze patronen helpen om te bekijken wat jij nodig hebt om het anders te gaan doen. Samen bekijken we welke eerste stap bij jou past. Zo kun je stap voor stap een onderdeel van je leefstijl veranderen en jezelf vernieuwen.
Wil je leven i.p.v. overleven?
Coachen betekent dat ik naar je luister en je vragen stel waardoor je aan het denken wordt gezet. Dit zorgt ook voor bewustwording van wat je voelt en waarom je dat zo voelt. Ik houd je een spiegel voor en daag je uit. Afhankelijk van de coachvraag en de cliënt kan ik ook gebruik maken van oefeningen. Dit kunnen bijvoorbeeld oefeningen zijn om “uit je hoofd” te komen, zodat er een betere balans ontstaan tussen het denken en voelen. Zo krijg je voor jezelf helder wat je wilt en wat je gaat doen. Want uiteindelijk is veranderen iets anders DOEN!

De praktijk van LEEF coaching is gevestigd in Gezondheidscentrum Megen. In dit gezondheidscentrum zijn meerdere disciplines gevestigd zoals: Sportstudio Slank & Fit, Gewichtsconsulente, Diëtist, Fysiotherapeut, (Sport)Masseur, Vrouwenspecialist, Kindercoach en Nagelstyliste. Indien gewenst kan er snel en makkelijk contact worden gelegd en ook gebruik worden gemaakt van deze disciplines.

Interesse gekregen? Neem contact op


Contact
Gratis intakegesprek