Over LEEF

Toen ik over de drempel heen sprong, stond ik midden in mijn droom (Loesje)

Erma Hoebergen


Leefstijlcoach
Mijn naam is Erma Hoebergen en ik ben leefstijlcoach. Mijn passie is om mensen te begeleiden zodat ze vitaler worden en blijven .

Immers gezond zijn en je vitaal voelen: dat willen we allemaal wel. Wist je dat 70% van de welvaartsziektes veroorzaakt wordt door onze leefstijl? Gezond eten en voldoende bewegen zijn hier natuurlijk onderdeel van. Echter de balans tussen een fit lichaam en een gezonde geest is nog veel belangrijker. Bij deze balans komen vele andere aspecten van je leefstijl aan bod, zoals voldoende rustmomenten, positief denken, ondersteunende relaties en als basis een zinvol leven.

Als leefstijlcoach begeleid ik mensen die hun leefstijl op één of meerdere van deze vlakken willen veranderen. Want hoe vaak neem je de tijd om even stil te staan bij jezelf en je af te vragen wat jij echt belangrijk vindt? Laat staan dat het je lukt om het in je leven te integreren. Ik kan je daarin begeleiden en jouw leefstijlcoach zijn.

Kracht van de natuur


25 jaar geleden, na mijn opleiding levensmiddelentechnologie ben ik gaan werken in de farmaceutische industrie. Voeding en medicijnen zijn beide gerelateerd aan onze gezondheid en kunnen hier een mooie bijdrage aan leveren en zelfs van levensbelang zijn. Er zit echter ook een andere kant aan deze medaille: fabrieksvoedsel is vaak ongezond en medicijnen pakken meestal de symptomen van welvaartsziektes aan.

Ik geloof dat dat anders kan: door gebruik te maken van de kracht van de natuur! Voeding zoals de natuur hem maakt i.p.v. pakjes en zakjes. Maar ook gebruik maken van je eigen lijf en het herstellend vermogen. Luister naar de signalen, wees eerlijk naar jezelf en doe wat goed is voor jezelf. Hierdoor pak je de bron van het probleem aan en als dit lukt dan ga je je weer gezond en vitaal voelen.

Interesse gekregen? Neem contact op


Contact
Gratis intakegesprek